Εταιρεία


ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΛΑΡΙΣΑ - HOSPITAL MARKET

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας εδώ και 3 έτη με εξιδανικευμένο προσωπικό και εξιδανικευμένες υπηρεσίες για μια καλύτερη ποιότητα καθημερινής ζωής στους πελάτες μας.

Οι παροχές μας διαχωρίζονται στους εξής τομείς :

1.Ορθοπεδικα είδη ,παντός τύπου κηδεμόνες και νάρθηκες στους οποίους είμαστε υπεύθυνοι τοποθέτησης και επίδειξης στο χώρο μας είτε στο δικό σας χώρο.

2.Ειμαστε το μοναδικό κατάστημα ορθοπεδικών στην Θεσσαλία που έχει πιστοποιημένο εργαστήριο κατασκευής πρόσθετων μελών και εξιδανικευμένων ορθοπεδικών κατασκευών, υποδημάτων και όλων των προθέσεων .Συμβεβλημένοι πάροχοι υγείας ΕΟΠΥΥ.

3.Πληρες υποστήριξη στην κατοίκων νοσηλεία με ότι είναι απαραίτητο για τον ασθενή όπως αναλώσιμο υλικό ,μηχανήματα υποστήριξης και νοσηλείας ,βοηθήματα μπάνιου .Με πολλά προϊόντα ενοικίου και κατοίκων παραδόσεις σε όλη τη Θεσσαλία .

4.Ιατρικος ρουχισμός και υποδήματα εργασίας της Νο1 εταιρείας παγκοσμίως CHEROKEE.Ιατρικός εξοπλισμός αναλώσιμων και μηχανημάτων .

5.Κοντα στις νέες μητέρες και στον μητρικό θηλασμό υποστηρίζοντας αυτές με τα καλύτερα νοσοκομειακά θήλαστρα με μορφή ενοικίου .Ενημερώνουμε και ενθαρρύνουμε τις μητέρες να ακολουθήσουν το θηλασμό με συνεχής υποστήριξη και κατοικον επισκέψεις.

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες εκτελούνται με υπευθυνότητα και προσήλωση από την εταιρεία μας κατέχοντας όλα τα πιστοποιητικά ISO και έχοντας σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Βρείτε μας:

Διεύθυνση:Υγείας-Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, 41334, Λάρισα

Τηλέφωνο: 2410 628 808

Email: stivadams@yahoo.gr


Ωράριο καταστήματος

Δευτέρα - Κυριακή 6π.μ έως 23:30μ.μ